Bij New Horizons Engineering ondersteunen wij opdrachtgevers met alle aspecten rondom de engineering en revisie van boven- en ondergrondse infrastructuren. Ons projectteam heeft jarenlange ervaring in de infra en beschikt over uitgebreide kennis van verschillende soorten aanlegtechnieken, diverse soorten en maten leidingmateriaal, lange en verkorte uitvoeringstrajecten en verschillende rollen in de procesbegeleiding (directievoering, toezichthouder). 

New Horizons Engineering is een multidisciplinair advies- en engineeringsbureau op gebied van boven- en ondergrondse infra. Wij opereren zowel nationaal als internationaal. Ons team bestaat uit verschillende vakspecialisten met een groot autodidactisch vermogen, een gezonde dosis lef en sterke drang voor een succesvolle en efficiĆ«nte projectuitvoering. Wij zullen dan ook vaak net wat andere werkwijzen hanteren. Hierbij dagen wij ook onze opdrachtgevers uit om ‘out of the box’ te denken en samen tot creatieve oplossingen te komen. 

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan een goede relatie met onze opdrachtgevers. Wij werken dan ook graag aan een langdurige samenwerking met korte communicatielijnen. Dit zorgt namelijk voor meer vertrouwen tussen de betrokken partijen en leidt tot meer duurzame voordelen in het project. Wij realiseren dit door al vanaf de voorbereidingsfase volledig transparant te werken en gedurende het gehele project actief mee te denken over eventuele knelpunten en gelijktijdig met praktische en uitvoerbare oplossingen te komen. Door continue het beste voor het project centraal te stellen en de belangen van onze opdrachtgevers in zicht te houden, ontwikkelen wij langdurige partnerships.